Liana Potila CV - CV (English) -
Linkit - Yhteystiedot - English
PääsivuLuotain

ArtsFamily

rakentuva ekumeeninen yhteisö Jumon saarella
https://www.facebook.com/groups/386749178147970/

 

Kesä 2015 ohjelma


kohtaamisia saaristossa

● askel multaan - talkoo viikko 1.-8.6
● juhannustanssit – retriitti 17.-21.6.
● ääni ja keho – retriitti 1.-5.7.
● tanssi ja rukous – retriitti 6.-9.8.
● sharing practise – retriitti 12.-16.8
● sadonkorjuu – retriitti 24.-30.8

KENELLE?
Sisarille ja veljille Kristuksessa. ArtsFamilyn tapahtumat ovat avoimia myös ei uskossa oleville ihmisille joita hengellisyys kiinnostaa sekä kaikille taiteesta, kehollisuudesta, puuhastelusta, luonnon, eläinten ja saariston rauhaisasta yhteisöllisestä elosta kiinnostuneille. Myös taiteen parissa työskenteleville alan ammattilaisille. 

MISSÄ SIJAITSEMME? 

Jumon saari on osa Iniön saariryhmää ja sijaitsee saariston rengastien varrella n. 2 tunnin matkan päässä Turusta. Saarelle hyvä bussi + lauttayhteys.


MAJOITUS:
Majoitus ja osa työskentelystä tapahtuu ArtsFamilyn talolla. Kyseessä on vanha hirsitalo korkean kallion päällä. Talossa on iso hirsipirtti, sekä viihtyisä sali ja kaksi pienempää huonetta majoittumiseen. Talossa on ulkovessa sekä pihasauna. Talolle tulee vesi sekä siellä on buduaari. Juomavesi haetaan naapurista. Peseytymismahdollisuudet ovat saunalla. Majoitustilaa löytyy seitsemälle henkilölle isossa salissa sekä pienessä huoneessa sängyillä ja patjoilla.  

KOLEHTI: 
Retriiteistä voi maksaa kolehtiin oman varallisuutensa mukaan, sen minkä sydämessään tuntee oikeaksi. 

TIEDUSTELUT:
Lisätietoja maksupuolesta ja muita kysymyksiä voi kysyä suoraan Lianalta. p. 044 202 7808

liana.potila@gmail.com
  

 

Tarkempi kuvaus:
Retriittien alustajana ja koolle kutsujana tanssitaiteilija ja yhteisön jäsen Liana Potila. Retriiteillä työskentelemme sisätilassa, luonnossa sekä Jumon vanhan sataman tanssilavalla, josta on upeat maisemat merelle. Ohjelmassa myös retkiä naapurisaarille, eri nähtävyyksiin sekä mahdollisesti saariston muihin tapahtumiin.

 

Body archaeology - on hoitava ja miellyttävä harjoituskokonaisuus, joka herättelee kehoa ja aisteja. Harjoitus on keskeisimpiä löydöksiäni työssäni butotanssin opettajana ja retriittien alustajana. Harjoituksessa työskennellään aistien ja tuntemusten parissa. Harjoite tutustuttaa mikroskooppisiin poukamiin kehon maisemassa. Eri vaiheiden kautta tutkitaan kehon eri kerroksia ja liikettä kokemuksellisesta näkökulmasta. 


Lämpimästi tervetuloa Saariston syleilyyn!Liana Potila - Puh. 044 202 7808, liana.potila@gmail.com